v=spf1 include:sendersrv.com ?all

Jautienos gaminių pasiūlymas

Įprastai Jums siūlome :

Šviežia atvėsinta jautiena

Prieš patekdama ant Jūsų stalo, po skerdimo mėsinių galvijų jautiena atvėsinama iki 4°C temperatūros, tokiu režimu laikoma keletą parų, išpjaustoma, susmulkinama pagal iš anksto pateiktus Jūsų užsakymus, supakuojama ir pristatoma į Jūsų namus ar darbovietę.

Jūsų pasirinkimui paruošiame tokią šviežios jautienos produkciją:

  • Išpjova 
  • Nugarinė
  • Antrekotas
  • Kumpis
  • Sprandinė
  • Mentė
  • Šonkauliai
  • Kulninė su kaulu
  • Krūtininė (be kaulo)
  • Gabaliukai (mėsa guliašui)
  • Maltas kumpis/mentė

Sausai brandinta jautiena ir gaminiai

Sausai brandinta jautiena - tai mėsa, kuri jau „atlikusi didesnę dalį darbo“ tam, kad būtų lengvai virškinama ir pasisavinama žmogaus organizmo. 

Atvėsinta jautiena pakabinama specialioje kameroje ir ten laikoma keletą savaičių specialiame temperatūros (0°C–2°C) ir drėgmės režime.

Brandinimo metu vyksta fermentacija, kuri skaido mėsos baltymus, pradeda ardyti jungiamąjį audinį. Brandinimo metu ( o jis trunka 14-28 parų) jautiena netenka drėgmės, tampa labiau koncentruota.

Brandinama jautiena minkštėja, labiau atsiskleidžia jos skonis ir kvapo savybės. Brandinta jautiena tinkama gaminti taip pat kaip ir šviežia, tik užtruksite trumpiau. Ir rezultatu būsite labiau patenkinti...




Brandinta jautiena panaudojama šiai produkcijai ruošti:
  • Mėsainių paplotėliai;
  • Klasikinės brandintos mėsos dešrelės;
  • Smulkinta brandinta jautiena;
  • Brandintos jautienos didkepsniai.


Jautienos gaminiai

Pieniškos dešrelės
Pieniškos dešrelės
Koldūnai
Koldūnai
Skilandinė dešra
Skilandinė dešra

Lengvai ir patogu, kai žinome, kad namuose visada rasime ką greitai „įmesti į skrandį“. Šiam tikslui puikiai tiks gaminiai, pagaminti iš ekologiškai užaugintų galvijų mėsos.

Šaltai rūkyta jautienos dešra – puikus užkandis prie alaus bokalo ar vyno taurės. Su duona ir sviestu sutepsite nepriekaištingo skonio pusryčių sumuštinį. Rinkitės iš dviejų: skilandinė ar kaimiška?

Jautienos konservai, pagaminti iš jautienos su prieskoniais padės tiesiog numalšinti alkį, tai geras „pakeleivis“ kelionėje, kai nežinia, kada ir kaip pasitaikys galimybė užkąsti.

Mes, lietuviai, vertiname lietuviškos virtuvės gaminius su bulvėmis – nenurungiami nugalėtojai šiame fronte – virtų bulvių cepelinai su jautiena. Dar viena tokių gaminių kategorija – žemaičių blynai su jautiena. Paragaukite ir nenusivilsite!

Nors koldūnai ir čeburekai nėra tradiciniai lietuviški gaminiai, mūsų klientai juos labai pamėgo. Pamėginkite ir Jūs!

Gaminame ir prekiaujame ir kita produkcija su mėsinių galvijų mėsa, kaip „Pieniškos“ ar „Medžiotojų“ dešrelės. Užsisakykite!

dkim.sendersrv.com v=spf1 include:sendersrv.com ?all